Printmand.dk

Her på printmand.dk bliver hvert billede behandlet af os, inden det bliver sendt i trykken. Vi har nogle standard mål, som vi laver de fleste billeder i. Størrelserne kan ses under vores prisliste. Hvis du gerne vil have et billede i et andet mål end vores standard mål, så kan vi sagtens ordne det også, det gælder både kundens egne billeder og vores.

For at bestille, stille spørgsmål eller få et uforpligtende tilbud, så send en mail til os. Hvis du ønsker at bestille, så sender du dit billede til os, eller fortæller hvilket af vores du vil have. Du skal derudover oplyse hvilken størrelse du ønsker, og gerne en beskrivelse af hvordan du vil have dit billede beskåret. Når din ordrer er blevet behandlet, så sender vi det beskårne billede tilbage i en mail samt et link til vores betalingsside. Vi godtager også bankoverførelse og betaling med PayPal.

OBS! Når du betaler, så godkender du at billedet er beskåret, som du har ønsket. Det vil sige at du ikke kan klage over beskæring i dit billede, når du har gennemført betalingen.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk